Vermut de Calaf 2020

Benvolguts i benvolgudes,

Aquest dissabte teníem previst celebrar la festa de Mercat de Calaf. Malauradament la situació de confinament no ens permetrà compartir aquest moment tant nostre. Valorant la importància de regalar-nos estones de benestar i convivència, hem decidit convidar a totes les famílies, alumnes i personal de l’escola a compartir el 1r Vermut de Calaf de la historia de Sadako.

Esperem a tothom a les 13h amb el seu aperitiu o vermut davant de la pantalla, per a compartir aquest moment amb tota la comunitat Sadako.

En aquesta trobada, entre d’altres propostes farem un kahoot on podran concursar tots els membres de la família que ho desitgin connectant-se a https://kahoot.it/ i introduint el codi que es compartirà en aquell moment. Cal tenir present que s’enviarà un premi a casa de la família guanyadora.

En acabar el Vermut, l’Ampa de l’escola, amb la voluntat de continuar reforçant els lligams entre totes i tots els qui formem part de Sadako, ens anima a fer la nostra paella del Mercat de Calaf per dinar, compartint-la si ho desitgeu en els vostres stories o enviant un correu a ampa.escolasadako@gmail.com #paellesSADAKO @escolasadako Captura de pantalla 2020-04-30 a las 14.30.35@sadakofamilies Captura de pantalla 2020-04-30 a las 14.30.49@sadakofamilies

Us hi esperem!

Escola Sadako

Quant a Manel Sayrach

I am a teacher of physical education and "coach" ICT in School Sadako Barcelona. I love researching new technologies and their possible application in the educational world. Currently working in a 1:1 environment with iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013. Soc professor d'educació física i "entrenador" TIC a l'Escola Sadako de Barcelona. M'apassiona investigar les noves tecnologies i la seva possible aplicació al mon educatiu. Actualment treballant en un entorn 1:1 amb iPad. Apple Distinguished Educator Class of 2013.
Aquesta entrada ha esta publicada en SDs Globalitzades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari